Tools
Login
You are here: Home » Νέα
Πέμπτη, 20 Ιουν 2019

Οδύσσεια Καφέ, Χανιά

E-mail Εκτύπωση PDF

IMG1987Οδύσσεια Καφέ, Χανιά

Στο κέντρο της πόλης, ένας χώρος ζεστός, άνετος με κουλτούρα που προωθεί την καλή ποιότητα μέσω των προϊόντων που σερβίρει, σέβεται τον πελάτη και ο δεύτερος το ανταποδίδει διατηρώντας την προσέλευση στο μέγιστο. Πολύ καλή μουσική και φιλική ατμόσφαιρα.

Ένας χώρος για όλους και για όλες τις ώρες από νωρίς το πρωί, ως αργά το βράδυ.

Απολαύστε τον καφέ την σοκολάτα και τα μικροκύματα που σερβίρει και Θα εντυπωσιαστείτε ευχαρίστα.

www.caffeparaiso.com    www.chocolaterie.gr 


 


Espressozine.

 

  

Σκληρότητα Νερού

E-mail Εκτύπωση PDF

db1Σκληρότητα Νερού

Η σκληρότητα του νερού αναφέρεται στην περιεκτικότητα των μεταλλικών στοιχείων (π.χ. σίδηρος, κάλιο, νάτριο, ασβέστιο, μαγνήσιο και όλα τα υπόλοιπα μεταλλικά στοιχεία του περιοδικού πίνακα) τα οποία υπάρχουν διαλυμένα μέσα στο νερό. Στον ανθρώπινο οργανισμό τα μεταλλικά στοιχεία κάνουν καλό, γι’ αυτό και προτιμάμε φυσικό μεταλλικό νερό.

Όμως ένα νερό με μεγάλη σκληρότητα επηρεάζει τόσο την ποιότητα του καφέ δίνοντας μια έντονη και όξινη μεταλλική γεύση, όσο και την λειτουργία των επαγγελματικών μηχανών καφέ λόγω της συσσώρευσης των αλάτων και τη δημιουργία πέτρας κυρίως στα σημεία που θερμαίνεται το νερό. Η σκληρότητα του νερού λόγω της αύξησης της ανομβρίας έχει αρχίσει να γίνεται ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Η πιο συχνή λύση στην Καφεστίαση για την αντιμετώπιση της σκληρότητας του νερού είναι η χρήση συμβατικών ή αυτόματων συστημάτων ρητίνης. Είναι μια καλή και φθηνή λύση, αν γίνεται αναγέννηση της ρητίνης (με άρμη) -στις περιπτώσεις που ενδείκνυται ανάλογα με τη χρήση και τη σκληρότητα του νερού- αλλά και η ίδια η ρητίνη αντικαθίσταται τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο. Δυστυχώς οι επαγγελματίες του κλάδου ή δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν ή ξεχνούν ολοκληρωτικά το θέμα της αποσκλήρυνσης του νερού. Υπάρχουν πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα αποσκλήρυνσης, αλλά και ταυτόχρονα φίλτρανσης του νερού με ενεργό άνθρακα (για την απαλοιφή χλωρίου και οργανικών υλών όπως φυτοφάρμακα και εντομοκτόνα) που μπορούν να παραμετροποιήσουν τη σκληρότητα του νερού στο επιθυμητό εύρος, ώστε ο επαγγελματίας να έχει την βέλτιστη ποιότητα νερού ανάλογα με τον καφέ και την μηχανή espresso που χρησιμοποιεί.

 

   

Δείτε στην Φώτο (εικ.1,2)την ζημία που προκαλεί αμέλεια αποσκλήρυνσης του νερού στο μπόιλερ επαγγελματικής μηχανής εσπρέσο, φανταστείτε την ποιότητα του καφέ που πίνατε όλο αυτόν τον καιρό και δείτε πως λειτουργούν τα υγρά αποβολής στερεών σε αυτό το μπόιλερ ώστε να ξαναγίνει καινούργιο (εικ.3,4,5.)

Foodist, Privat label, Mam tec

E-mail Εκτύπωση PDF

3113_agiasofiaFoodist, Privat label, Mam tec

Απογοητευτική η 7η διεθνής έκθεση τροφίμων πότων, Foodist, Privat label, Mam tec που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό χώρο Τuyap  στην Κωνσταντινούπολη στις 21-23 Νοέμβριου.

H έκθεση όταν πολύ μικρή και απλοϊκή, μόλις 4—5 ώρες και τα είδαμε όλα. Τίποτα το νέο η το σπουδαίο από προϊόντα.

Η δε πόλη μας ξάφνιασε αρνητικά. Απίστευτο κυκλοφοριακό πρόβλημα, μποτιλιάρισμα καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ελάχιστοι οι Τούρκοι που μιλούν αγγλικά, οι δε τιμές πολύ ακριβές, διαπιστώσαμε ότι η βενζίνη το λίτρο πωλείτε περίπου 2.5€, ένα ιταλικό εσπρέσο στην αγορά bazaar κοστίζει 3.5€, ένα κιλό τούρκικος καφές 15.00€, ρούχα και παπούτσια στα πολυκαταστήματα σε τιμές όσο και στην Ελλάδα.

Οργασμός οικοδόμησης,τεραστία εμπορικά κέντρα και συγκροτήματα διαμερισμάτων ξεφυτρώνουν στην γιγαντιαία  αυτή πόλη που αγγίζει όπως λένε τα 18.000.000 κατοίκων.

Espressozine

Νέα Μαρίνα.

E-mail Εκτύπωση PDF

koules-crete-heraklionΝέα Μαρίνα.

Το παλαιότερο καφέ στο ομορφότερο κομμάτι της πόλης του Ηρακλείου.

Πλήρως ανακαινισμένη η καφετερία Μαρίνα που βρίσκεται στο Ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου.

Νέος εξοπλισμός και αναβαθμισμένος χώρος παραγωγής προϊόντων.

Νέα φιλοσοφία στον τρόπο λειτουργίας όπου έχει ανεβάσει τον πήχη στην ποικιλία και την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων.

Πλούσιο μενού με μικρογεύματα, κρύα και ζεστά πιάτα, βάφλες, φρέσκα γλυκά από επαγγελματία chef, ζαχαροπλάστη.

Δημιουργικό team Barista αναδεικνύει τη ποιότητα στον Ιταλικό καφέ Lamborghini, στην ζεστή Ιταλική σοκολάτα Chocolaterie.

Εξυπηρετικό και φιλόξενο service.

Ο χώρος προσφέρετε όλες τις ώρες για ένα απλό καφέ, μέχρι business meeting, εκδηλώσεις κ.α.

Σας περιμένουμε!

 


Parana

E-mail Εκτύπωση PDF

caffeparanalogoCaffe Parana

O κύριος Emilio Gianieli ιδιόκτητης της Ιταλικής εταιρείας Caffe Parana που εδρεύει στην Ρώμη μετά του διευθυντή εξαγωγών επισκέφτηκε την εταιρεία Espressoshop που αντιπροσωπεύει τον καφέ  Parana στην Ελλάδα. Από την σύντομη επίσκεψη έμειναν πολύ ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα και την φιλοξενία.

O καφές Parana βρίσκεται στις πρώτες θέσεις προτίμησης από τους καταναλωτές.  Η ζήτηση του προϊόντος παγκοσμίως είναι εντυπωσιακή λόγο της εξαιρετικής ποιότητος του, επιβράβευση το χρυσό βραβείο 2008 καλύτερου καφέ στον κόσμο που κατέχει.

Στην Ελλάδα η αύξηση των πωλήσεων είναι κατακόρυφα ανοδική.

Ανταγωνίζεται σε ποιότητα και τιμή τα σπουδαιότερα espresso της παγκόσμιας αγοράς.

Η εταιρεία Caffe Parana εδρεύει στην Ρώμη και δραστηριοποιείται εδώ και 50 χρόνια στον καφέ εσπρέσο. Διαθέτει δε η ίδια η εταιρεία πανέμορφα καφέ σε μουσεία, αεροδρόμια και κεντρικά σημεία της Ρώμης οπού αναδεικνύεται το προϊόν στο μεγαλείο του.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο του espresso.gr εδώ.

www.caffeparana.eu


Мне

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Συνδεδεμένοι Τώρα

Έχουμε 89 επισκέπτες συνδεδεμένους

Προτεινομενοι συνδεσμοι

Espressoshop.gr

.........................

Chocolaterie.gr

.........................

Caffeparana.eu

.........................

Balleticafe.gr

.........................

caffeparaiso.com
.........................

www.vbmespresso.it