Tools
Login
You are here: Home » Νέα
Σάββατο, 16 Φεβ 2019

Apollonia Beach Resort & Spa

E-mail Εκτύπωση PDF

Apollonia Beach Resort & Spa

Το ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa που βρίσκεται  πάνω στη μεγάλη, αμμώδη παραλία της Αμμουδάρας προσέφερε και την φετινή τουριστική σεζόν στο ακέραιο τις υπηρεσίες του στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες διαφημίζοντας την Κρητική φιλοξενία και διατροφή.

O δε εσπρέσο γνήσιος Ιταλικός Tonino Lamborghini.

Το ξενοδοχείο παραμένει ανοιχτό μέχρι και 8 Νοέμβριου.O  δε εσπρέσο γνήσιος Ιταλικός Tonino Lamborghini. Το ξενοδοχείο παραμένει ανοιχτό μέχρι και 8 Νοέμβριου.

 

 

 



Διεθνής Έκθεση ANUGA

E-mail Εκτύπωση PDF

Διεθνής Έκθεση ANUGA.

Η Διεθνής Έκθεση ANUGA είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο και προσελκύει τον μεγαλύτερο αριθμό ξένων εκθετών και επισκεπτών.

Η έκθεση διοργανώθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας, στον εκθεσιακό χώρο Cologne Exhibition Centre μεταξύ 5-9 Οκτωβρίου 2013.

Σε 11 μεγάλες  αίθουσες που καλύπτουν συνολικά 98.000 τμ. Έλαβαν μέρος 6770 επιχειρήσεις από 98 χώρες του κόσμου και με σύνολο επισκεπτών 137.000.

Η Anuga είναι η μεγαλύτερη έκθεση στην παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Πολλές ήταν οι εταίρες από τον χώρο της αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, κρεάτων, αλλαντικών και τυριών. Η  ελληνική συμμετοχή παρουσιάστηκε δυναμική λαμβάνοντας την 6η θέση σε κάλυψη τμ.  επί της έκθεσης.

Η τελευταία ήμερα ήταν ανύπαρκτη βασικά, οι περισσότεροι εκθέτες μάζευαν για να φύγουν από νωρίς .Μάλλον τα εκατομμύρια των προϊόντων που προβλήθηκαν στην έκθεση αυτή δεν βρήκαν τελικά πολλά από αυτά αποδέκτες.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης τα εμπορικά μαγαζιά στο κέντρο της πόλης έκλειναν στις 12 το βράδυ. Κυκλοφοριακή συμφόρηση δεν παρατηρήθηκε, ο καιρός ήταν καλοκαιρινός και απόλυτη τάξη και ασφάλεια στην πόλη.

Espressozine news


Αρρένων Θηλέων

E-mail Εκτύπωση PDF

Αρρένων Θηλέων

Η πρωτοπορία στον χώρο της σύγχρονης διασκέδασης. Όλα σε ένα άλλα και χωριστά.

Το μαγαζί που αλλάζει  πρόσωπα. Θυμίζει το σχολείο που όλοι περάσαμε με την τέλεια διακόσμηση που το προδίδει, είναι απλό και ποικίλο, δεν σε κουράζει, ανοιχτό όλες τις ώρες μέχρι αργά το βράδυ.

Ασφυκτιά από κόσμο όλων των ηλικιών.

Οργανωμένη κουζίνα με πλούσια εδέσματα πολύ καλή και φιλική εξυπηρέτηση.

Διασκέδαση χώρος μπαρ μέχρι αργά.

Καθ όλη την διάρκεια της λειτουργίας του απολαμβάνετε τον καφέ του Παράδεισου.

Espresso /cappuccino και Fredο www.caffeparaiso.com

Njoyogurt …. μαγεύει τον ουρανίσκο.

 

Βότσαλο

E-mail Εκτύπωση PDF

Βότσαλο Άγιος Νικολαος.

Πάνω στην Θάλασσα με θεά το απέραντο γαλάζιο στη καλύτερη παραλία του Αγίου Νικόλαου μπορείτε να απολαυσετε καταπληκτικό Vero Italiano espresso, Cappuccino fredo, κρύα σοκολάτα άλλα και πολλά μικρογευματα. Πανέμορφες παρουσίες κατακλύζουν το τοπίο. Πολύ όμορφος χώρος, φιλική εξυπηρέτηση, σφύζει από δραστηριότητα.

Espresso / cappuccino και Fredο www.caffeparaiso.com

 

 


Βότσαλο Άγιος Νικολαος.. Όνομα και σημείο.

Simonelli Silk Milk Technology

E-mail Εκτύπωση PDF

Simonelli Silk Milk Technology

Κατά τη διάρκεια της MILAN HOST 2013 Μιλάνο 18 - 22 Οκτωβρίου  η Nuova Simonelli θα είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει στους επισκέπτες  της Fieramilano  , όλες οι τελευταίες εξελίξεις σε καινοτόμες τεχνολογίες στον τομέα του espresso.

Nuova Simonelli "Τεχνολογία Village " ( Αίθουσα 11 - Stand C40/C48 ) , οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν , μεταξύ άλλων , πρόσφατες εξελίξεις οπως ειναι η"Τεχνολογία  ".

Πρόκειται για μια τεχνολογία για τις καινοτόμες αυτόματες μηχανές που αναπτύχθηκαν από την Nuova Simonelli . Μέχρι τώρα μόνο σε καφετέρια και από χέρι barista μπορείτε να απολαυσετε ένα πραγματικό καπουτσίνο με βελούδινη κρέμα. Τώρα είναι εφικτό ,μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας με την υπεραυτοματη μηχανή Simonelli.. Χάρη στην «Τεχνολογία Silk Milk " αυτό έιναι πλέον πραγματικότητα , ο καθένας μπορεί να φτιάξει καπουτσίνο με παχιά, λεία κρέμα και στη σωστή θερμοκρασία. Ακόμη πιο σημαντικό είναι το πλεονέκτημα είναι ότι όλα τα καπουτσίνο έχουν το ίδιο άρωμα. Σταθερό αποτέλεσμα καθημερινά.

Πραγματικά φανταστικό! Με "Τεχνολογία Silk Milk " η μηχανή σας προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τα καπουτσίνο που προσφέρουν οι  baristas  στους πελάτες . Κάθε επιλογή μπορεί να προσαρμοστεί για να δημιουργήσει ένα διαφορετικό πρότυπο : με πολλή κρέμα γάλακτος, λίγη κρέμα γάλακτος, πολύ ζεστό, ζεστό, μακρύ, κοντό  και ούτω καθεξής. Τα πάντα είναι στα χέρια σας με ένα απλό κλικ . Ο προγραμματισμός είναι απλός . Έχετε τρεις επιλογές ? Γάλακτος θερμοκρασία , την ποσότητα του γάλακτος και της ποσότητας του αέρα.

Το λογισμικό του μηχανήματος θα κάνει τα υπόλοιπα , ώστε να έχετε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα στο φλιτζάνι . Η ποιότητα του αφρογάλου  θα είναι πάντα η ίδια , ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία του γάλακτος ,που μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 58 και 85 βαθμών Κελσίου . Η πυκνότητα του αφρού θα είναι πάντα όπως ζητήθηκε. Αλλά τα πλεονεκτήματα δεν σταματούν εκεί , με "Τεχνολογία Silk Milκ  γίνεται , για παράδειγμα , ένα πυκνό κρύο καπουτσίνο ; Όταν είναι καλοκαίρι η κατανάλωση ζεστών ροφημάτων τείνει να μειώνεται , εδώ έχετε μια λύση: ένα υπέρ - ψυχρό κρεμώδη καπουτσίνο. Αυτή τη νέα τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς Nuova Simonelli του.

"Milk Τεχνολογία Silk " κάνει το σούπερ - αυτόματο μηχάνημα κατάλληλο για οποιαδήποτε αγορά.

Espressozine

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Συνδεδεμένοι Τώρα

Έχουμε 12 επισκέπτες συνδεδεμένους

Προτεινομενοι συνδεσμοι

Espressoshop.gr

.........................

Chocolaterie.gr

.........................

Caffeparana.eu

.........................

Balleticafe.gr

.........................

caffeparaiso.com
.........................

www.vbmespresso.it