Tools
Login
You are here: Home » Νέα
Δευτέρα, 18 Μαρ 2019

Best Blend Espresso Italiano Parana

E-mail Εκτύπωση PDF

prize-cafe-esrpesso

Best Blend Espresso Italiano Parana

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι o Paraná Caffè με το διάσημο Blend Espresso Italiano καφέ σε κόκκους, βραβευθηκε με το χρυσό μετάλλιο καλυτερου καφε από το Διεθνές Ινστιτούτο IIAC καφέ Taster στο διαγωνισμό του Διεθνούς Coffee Tasting Ασία το 2013, που πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία.

 

StreetCafé

E-mail Εκτύπωση PDF

20131005 203932Dront

StreetCafé

Ιταλός στο κέντρο της Κολωνίας σε τροχήλατη πρωτότυπη καντίνα σερβίρει στους διερχομένους Vero Espresso Italiano.

Espressozine

 

 

Ο Σωστός τρόπος απόλαυσης του εσπρέσο.

E-mail Εκτύπωση PDF

espresso-cup1Ο Σωστός τρόπος απόλαυσης του εσπρέσο.

Όπως και το όνομα υπονοεί ,o εσπρέσο είναι ένα φλιτζάνι καφέ που ετοιμάζετε επιτόπου για άμεση κατανάλωση. Με την σωστή παρασκευή επιτυγχάνουμε  ένα  είδος καφέ πολύπλοκο, με συμπυκνωμένες γεύσεις και αρώματα που τον κάνει να ξεχωρίζει  από τους υπόλοιπους καφέδες. Ένα φλιτζάνι εσπρέσο δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 30 ml και παράγετε με την εισαγωγή νερού υψηλής πίεσης (με 9 ή περισσότερες ατμόσφαιρες) που περνάει μέσα από 7 περίπου  γραμμάρια λεπτοκομμένου και συμπιεσμένου καφέ. Για τους γνώστες του καφέ, ο εσπρέσο είναι η πεμπτουσία του καφέ, ο αγνότερος τρόπος να απολαύσεις τα αρώματα και την γεύση του. Ένα μικρό θαύμα της χημείας και της φυσικής αλλά που είναι και μία μορφή  τέχνης και επιστήμης.

Πώς θα φτιάξετε τον τέλειο εσπρέσο στο σπίτι σας:
1.γεμίστε το τανκ της μηχανής σας με φρέσκο  νερό. Προτείνουμε εμφιαλωμένο νερό αν το νερό της περιοχής σας είναι σκληρό (με πολλά άλατα).
2.Για κάθε φλιτζάνι εσπρέσο, βάλτε 7 γραμμάρια καφέ (1 κουταλιά του γλυκού) από αλεσμένο καφέ. Αν αλέθετε τον καφέ μόνοι σας, χρησιμοποιήστε έναν καλό κοπτικό . Ίσως χρειαστεί λίγος πειραματισμός πριν βρείτε την κατάλληλη ρύθμιση στο κοπτικό για τον καφέ που αλέθετε.
3. Τοποθετήστε τον καφέ στο φίλτρο(port filter ) σας (βάλτε το σωστό φίλτρο για ένα ή δύο φλιτζάνια) και συμπιέστε τον καφέ με το tamper  ώστε να μην υπάρχουν κενά. Αφαιρέστε τυχών υπολείμματα καφέ που περισσεύουν πριν τοποθετήσετε το φίλτρο στην μηχανή.
4.Αφήστε το νερό να τρέξει για 25-30 δεύτερα. Ο τέλειος καφές θα πρέπει να γεμίζει το μισό φλιτζάνι και θα πρέπει να έχει μια κρέμα με καραμελέ χρώμα στην κορυφή.

 

Dolce cafe –bar

E-mail Εκτύπωση PDF

Dolce cafe –bar

Στην καρδία της πόλης.

Έδω θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητος γνήσιο Ιταλικό  εσπρέσο Tonino Lamborghini.

Espressozine

 

 

 

 


Εκθέτες στην Anuga

E-mail Εκτύπωση PDF

Εκθέτες στην Anuga

Εταιρείες καφέ espresso και μηχανών καφέ που έλαβαν μέρος στην διεθνή έκθεση Anuga στην Κολωνία της Γερμανίας.

Espressozine.

 

 

 

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Συνδεδεμένοι Τώρα

Έχουμε 30 επισκέπτες συνδεδεμένους

Προτεινομενοι συνδεσμοι

Espressoshop.gr

.........................

Chocolaterie.gr

.........................

Caffeparana.eu

.........................

Balleticafe.gr

.........................

caffeparaiso.com
.........................

www.vbmespresso.it