Tools
Login
You are here: Home » FAQs » 01.7 Γιατί ο καφές είναι πικρός;
Παρασκευή, 18 Ιαν 2019

01.7 Γιατί ο καφές είναι πικρός;

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο καλής ποιότητας καφές συνήθως έχει κάποια πικρά στοιχεία, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν σε ισορροπία με άλλους παράγοντες, η πικράδα δεν πρέπει να υπερισχύει.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι σπάνια θα σερβιριστούν (στα μαγαζιά) με καλής ποιότητας καφέ, τις περισσότερες φορές τους προσφέρουν πρόχειρα προετοιμασμένο καφέ. Ο τρόπος που τον αποστάζουν, το νερό που χρησιμοποιούν, η κατάσταση του εξοπλισμού τους (αν είναι καθαρός ) αλλα και οι γνώσεις που έχει ο μπαρίστας που θα μας φτιάξει τον καφέ συμβάλουν στην τελική ποιότητα αρα και αψάδα του καφέ.

Συνδεδεμένοι Τώρα

Έχουμε 32 επισκέπτες συνδεδεμένους

Προτεινομενοι συνδεσμοι

Espressoshop.gr

.........................

Chocolaterie.gr

.........................

Caffeparana.eu

.........................

Balleticafe.gr

.........................

caffeparaiso.com
.........................

www.vbmespresso.it