Tools
Login
You are here: Home » FAQs » 01.3 Ποιότητα Νερού
Πέμπτη, 20 Ιουν 2019

01.3 Ποιότητα Νερού

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο Καφές αποτελείται από 98.5με 99 τις εκατό από νερό, για αυτόν τον λόγο η ποιότητα του νερού είναι πολύ σημαντική αφού επηρεάζει άμεσα την γεύση του. Όταν χρησιμοποιούμε καθαρό κρυστάλλινο νερό, φιλτραρισμένο ή εμφιαλωμένο, το αποτέλεσμα του καφέ είναι όσον τον δυνατών το καλύτερο. Μην μπερδεύεστε και μην χρησιμοποιείτε αποσταγμένο νερό (είναι πολύ διαφορετικό από το φιλτραρισμένο)  διότι λείπουν σημαντικά συστατικά που βοηθούν στην εξαγωγή του καφέ. Το ιδανικό νερό πρέπει να περιέχει 50 έως 100 μέρη ανά εκατομμύριο διαλυμένα μεταλλικά στοιχεία. Το νερό πρέπει να είναι φρέσκο, εάν για κάποιον λόγο έχει μπαγιατέψει η εάν έχει ζεσταθεί και μετά κρυώσει, τότε θα λείπει ο αέρας που περιέχει το νερό ο οποίος είναι σημαντικός για την γεύση του.

Συνδεδεμένοι Τώρα

Έχουμε 88 επισκέπτες συνδεδεμένους

Προτεινομενοι συνδεσμοι

Espressoshop.gr

.........................

Chocolaterie.gr

.........................

Caffeparana.eu

.........................

Balleticafe.gr

.........................

caffeparaiso.com
.........................

www.vbmespresso.it